ترویج کشت گیاهان داروئی در همدان، در راستای احیای طب سنتی است

ترویج کشت گیاهان داروئی در همدان، در راستای احیای طب سنتی است
رئیس جهاد دانشگاهی استان همدان گفت: فیلسوفان مشایی فلسفه خود را مدیون شیخ‌الرئیس بوعلی سینا هستند و برگزاری همایش هزاره تألیف قانون خدمت بزرگی به نابغه شرق محسوب می‌شود.

 

 

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل بنیاد علمی و فرهنگی بوعلی سینا، محمد مهدی گودرزی سروش با بیان اینکه برگزاری همایش هزاره تألیف قانون در جهت شناخت و معرفی شخصیت پزشکی بوعلی‌سینا به عنوان نابغه شرق دنیا محسوب می‌شود اظهار داشت: طب سنتی و طب مدرن مدیون خدمات علمی بوعلی سینا هستند و شیخ‌الرئیس شخصیتی است که برای ارتقاء یا کسب شهرت علم نیاموخته بلکه برای خدمت به بشریت زندگی خود را وقف کرده است.

 

دبیر کمیته راهبردی گیاهان دارویی استانداری همدان با اشاره به اینکه در دوره معاصر علم برای کسب ثروت است، تصریح کرد: تولید علم در نهایت برای منفعت شخصی و یا منطقه‌ای است اما افرادی چون بوعلی سینا بدون نظر منفعتی فقط در راستای خدمت به بشریت علم آموختند و خدمات آنها در راستای رضای خدا بوده و تا بی‌نهایت ادامه دارد.

 

وی تشکیل کمیته راهبردی گیاهان دارویی در استانداری همدان را مقدمهای برای احیای طب سنتی به صورت آکادمیک در همدان دانست و ابراز داشت: همدان در طب سنتی و تولید گیاهان دارویی سابقه‌ای بسیار طولانی دارد و با احیای طب سنتی از طریق مراکز دانشگاهی بار دیگر همدان به جایگاه اصلی خود در این زمینه باز گردد.

 

گودرزی سروش با بیان اینکه مقدمه طب سنتی تولید گیاهان دارویی است تصریح کرد: کمیته راهبردی گیاهان دارویی هم به دنبال افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی بوده و هم به دنبال تولید محصولاتی با مصرف آب کم است.

 

رئیس جهاد دانشگاهی استان همدان با اشاره به اینکه گیاهان دارویی ارزش افزوده بسیار زیادی دارند گفت: برای کشت و تولید گیاهان دارویی در کشور فرهنگ سازی صورت نگرفته و کشاورزان نسبت به سودآوری کشت گیاهان دارویی اطلاعاتی ندارند و در نتیجه کمتر به کشت آن مبادرت می‌کنند.

 

وی افزود: کمیته راهبردی گیاهان دارویی سیاستگذاری، مشاوره و حمایت از تولیدکنندگان گیاهان دارویی، شرایط بسیار مناسبی را برای تولید گیاهان دارویی فراهم کرده است.

 

گودرزی سروش با اشاره به این‌که دیگر از فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در راستای توسعه تولید گیاهان دارویی، فراوری این محصولات به صورت اسانس و ایجاد کارخانجات تولید دارو با پایه گیاهان دارویی است، بیان داشت: در کشور چند کارخانه تولید داروی گیاهی راه‌اندازی شده و مردم هم از محصولات آنها استفاده می‌کنند.

 

وی با انتقاد از صنعت بیمه گفت: صنعت بیمه از داروهای گیاهی حمایت نمی‌کند و این چالشی برای تولید داورهای گیاهی ایجاد کرده است.

 

 

 

۴ آبان ۱۳۹۲ ۰۸:۳۹
روابط عمومی و امور بین‌الملل بنیاد بوعلی‌سینا |
تعداد بازدید : ۲,۱۸۲
کد خبر : ۲۴۸

ارسال نظر


برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم اینجا کلیک کنید.

همدان - بنای آرامگاه بوعلی‌سینا - ساختمان اداری بنیاد بوعلی‌سینا

 ۹۸۸۱۳۸۲۶۳۲۵۰+ -  ۹۸۸۱۳۸۲۷۵۰۶۲+

info@buali.ir

برای دریافت پیامک‌های بهداشتی در زمینه طب سینوی، کلمه طب را به شماره ۳۰۰۰۱۸۱۹ ارسال کنید