عکس با بوعلی پس از 53 سال

خاطره، آرامگاه بوعلی، عکس
خاطره گردشگر اصفهانی از زیارت آرامگاه ابن‌سینا در کودکی

 

 

بنای یادبود آرامگاه ابن‌سینای بزرگ، در دوران مدرن همدان، نماد این کهن‌شهر باستانی شده است.

 

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل بنیاد بوعلی‌سینا، از دهه سی قرن چهاردهم خورشیدی تا این روزها که آغازین ماه‌های قرن پانزدهم است، بسیاری از گردشگران و مسافرانی که به شهر تاریخی همدان آمده‌اند، علاوه بر زیارت باباطاهر و دیدن مناظر طبیعی و گردشگری از آرامگاه شیخ‌الرئیس بوعلی‌سینا نیز دیدن کرده و پس از قرائت فاتحه و بزرگداشت یاد و نام این فیلسوف و طبیب شهیر، در باغ آرامگاه و با برج معروف آن عکس یادگاری گرفته‌اند.

 

برخی از کسانی که پس از چند دهه به همدان و به زیارت شیخ‌رئیس می‌آیند، یاد خاطرات کودکی یا جوانی خویش می‌افتند و از بازدید پیشین خود و عکسی که گرفته‌اند، سخن می‌گویند.

 

بنا به این گزارش در بازدیدی که هم‌میهن لر بختیاری ساکن اصفهان از آرامگاه داشت، خاطره خود را در دفتر یادبود مراجعان در بنیاد بوعلی‌سینا با اشاره به گذشت بیش از 50 سال از حضور پیشین خود بازگو کرد.

 

فرزاد راکی، شهروند اصفهانی که از علاقه‌مندان حکمت و فلسفه است و کتابخانه‌ای شخصی با صدها کتاب دارد، می‌گوید: «معماری آرامگاه که با پنجه هنر و اندیشه زنده‌یاد هوشنگ سیحون ایجاد شده است، شاهکاری است قابل ستایش و تمجید در معماری نوین ایران. بازدید از آرامگاه ابن‌سینا به عنوان یکی از مفاخر فرهنگ، علم و تاریخ ایران‌زمین، خاطره کودکی‌ام را زنده کرد».

 

وی با اشاره به سفر خانوادگی با پدر و مادرش در سال 1348 به همدان و زیارت آرامگاه ابن‌سینای بزرگ، افزود: «کودکی 12 ساله بودم که توفیق زیارت بوعلی نصیبم شد. در کنار حوض باغ آرامگاه و در نزدیکی قبر شاعر وطنی، عارف قزوینی، عکسی با پس‌زمینه برج آرامگاه بوعلی دارم که خاطره خوبی برایم رقم زده است. امروز و در اردیبهشت 1401 که پس از 53 سال به همدان و به آرامگاه بوعلی‌ آمدم، با افتخار و در همان جایی که در کودکی ایستاده بودم، عکسی گرفتم و به احترام دانش و میراث ابن‌سینا فاتحه‌ای خواندم. امیدوارم بتوانم در فرصتی دیگر و به‌زودی سفری به همدان داشته باشم و با دقت بیشتر با آثار، کتب و رساله‌های این دانشمند بزرگ آشنا شوم. در این فرصت کوتاه که در بنیاد بوعلی‌سینا بودم یافته‌های جدیدی آموختم که مرا به مطالعه بیشتر در زمینه زندگی و میراث آن دانشمند خواهد کشاند. از همه دست‌اندرکاران نگهداری این آرامگاه شریف کمال تشکر و امتنان دارم».

 

 

 

 

 

۹ خرداد ۱۴۰۱ ۱۴:۱۸
روابط عمومی و امور بین‌الملل بنیاد علمی و فرهنگی بوعلی‌سینا |
تعداد بازدید : ۱,۱۴۴
کد خبر : ۱,۲۵۶

ارسال نظر


برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم اینجا کلیک کنید.

همدان - بنای آرامگاه بوعلی‌سینا - ساختمان اداری بنیاد بوعلی‌سینا

 ۹۸۸۱۳۸۲۶۳۲۵۰+ -  ۹۸۸۱۳۸۲۷۵۰۶۲+

info@buali.ir

برای دریافت پیامک‌های بهداشتی در زمینه طب سینوی، کلمه طب را به شماره ۳۰۰۰۱۸۱۹ ارسال کنید